Øyne svart mix

kr69,00

2 sett 8mm, 4 sett 10mm, 4 sett 12mm, 2 sett 14mm

Nødvendige monteringskrav

Øyne i garnprosjekter (0-3 år)

Oppfyller sikkerhetsstandarder: Vår guide sikrer at dine hjemmelagde garnprosjekter oppfyller de samme kravene til strekkfasthet som forhåndskjøpte leker. Dette er spesielt viktig i garnprodukter, hvor variasjonen i materiale og teknikk kan påvirke oppbevaring av øynene.
Utfordringer med garnmaterialer: Ulike garn – noen tykke og elastiske, noen løst heklet eller strikket – stiller forskjellige krav til monteringen. En grundig og spesialisert monteringsprosess er derfor nødvendig for å sikre at øynene sitter godt og sikkert.
Kontinuerlig sikkerhet: Husk alltid å sjekke prosjektene dine regelmessig – vær oppmerksom og sjekk at de fortsatt er intakte etter hvert som tiden går.
Sammenligning med ferdigkjøpte leker: Ferdigkjøpte leker bruker ofte smeltede endestykker – en detalj vi også anser som viktig. Når bakstopperen smeltes og presses flatt, blir den bredere enn hullet i baksperren, noe som sikrer et mer holdbart feste over tid.
Ditt ansvar som skaper: Som skaper av hjemmelagde prosjekter og leker for barn under tre år, kommer håndarbeidet ditt med mye ansvar. Vi oppfordrer deg til å gjøre deg grundig kjent med instruksjonene våre for å sikre sikkerheten til prosjektet ditt.
Det er avgjørende at øynene sitter godt fast i det heklede/strikkede prosjektet. Over tid vil nesten alt garn løsne, og spesielt elastiske garn som strekker seg kan skape åpninger. Dette øker risikoen for at hele øyet faller ut hvis beslaget ikke er festet til maskene.
Viktigheten av våre monteringsanvisninger – se YouTube-video

20 på lager

Produktnr: 101275 Kategorier: , ,
Cookies settings
LILLE NØSTE AS cookies-innstillinger
×